İpek Kese ve Hakkında Yapılan Kullanıcı Yorumları

Hayatımız, değişimler neticesinde şekilleniyor, bu değişimlerden birisi de güzellik algısı. Hiç bu kadar cilt güzelliği, botoxlar insanların hayatının bir parçası olmamıştı. Yapılan işlemlerin doktor nezareti altında olması ve etkisini çabuk göstermesi talebin artmasını sağladı.

Her ne kadar teknoloji ve bilim ilerlese de geleneksel tarzlardan biri olan kese, cilt güzelliği ve sağlık konuları arasında popülaritesi kulaktan kulağa yayılan ve internet forumlarında, sözlüklerinde kullanıcıların deneyimlerini, yorumlarını paylaşmasıyla daha fazla kişiye ulaşmakta.

Bu yazımızda ipek kesenin ne olduğunu ve kullananların ipek kese hakkında nasıl yorumlar yaptığını göreceksiniz.

İpek kese, ham ipek kozasından, herhangi bir renklendirme işlemi olmadan, ekstra katkı maddesi katılmadan ham ipek kozasının ipek iplik haline getirilip, dokuma tezgahlarında dokunmasıyla elde edilir. Herhangi bir renklendirme işlemi yapılmadığından, beyaz ve pembe renk tonları görülme ihtimali olan ipek kese, en iyi kir çıkartan kese olarak ünlenmiş aslında hem yüz için hem de vücut için ölü derileri harika bir şekilde çıkartarak, cildin yenilenmesini ve tazelenmesini sağlayan doğal peeling yöntemi olarak kabul edilen bir kese çeşididir.

İpek kesenin ne olduğu hakkında bilgilendirmemizi yaptık, şimdi de ipek keseyi kullananların ağzından neler duyacağız bir bakalım…

Aslı Hanım neler demiş;

Küçüklüğümden beri annem bize kese yapardı, kirler çıksın diye tabi o zamanlar biz bunun ölü deri olduğunu bilmiyorduk kir zannediyorduk, annem iyicene bastırırdı, hatta şaka olsun diye de kafamıza tasla vurur sus derdi 🙂 Tabi zaman geçti üniversite derken aileden uzak kaldık, uzak kalınca de geleneksel yöntemleri unutur olduk. Maalesef kuru bir cildim var ve pul pul dökülüyor, hani bilimsel çalışmalar ilerledi diye denemediğimiz krem kalmadı ama maalesef dökülme sorunundan bir türlü kurtulamıyordum. Yine bir gün büyük mağazalarda gezinirken gözüme ipek kese ilişti. Aklıma küçüklüğüm geldi, internette yapılan yorumları okudum ve hemen iki tane satın aldım. Birini yüzüm için diğerini de vücudum için kullanacaktım. Okuduğum kadarıyla kese yaparken dikkat edilmesi gereken işlemler vardı, bir kere keseye hiç bir şekilde sabun yada duş jeli sürmüyorduk, sonra cildin yumuşaması için 15-20 dakika kadar dayanabileceğimiz sıcak suyun altında beklememiz gerekiyordu, tüm bu ön işlemleri yaptıktan sonra ipek keseyi elinize takıyorsunuz ve oval hareketler ile çok ta bastırmadan ki yüzünüze yapıyorsanız daha nazik olmalısınız. Kese yaptıkça çıkan ölü derileri gördükçe resmen temizlendiğinizi hissediyorsunuz. Biraz tabi kendinizden utanıyorsunuz, yıllar boyunca neden kese yapmadım diye ama kese sonrası hissettiğiniz yumuşaklık, o yüzünüzün pırıltısı hiç bir şeye değişilmiyor. Bir kese nelere kadir resmen canlı canlı yaşıyorsunuz…

Ebru Hanım’ın yorumu sizlerle…

Yüzüme peeling yapmaktan ziyade kese yapmayı tercih ediyorum. Bazı peeling yöntemlerini gördükçe açıkçası kese çoook daha basit ve hesaplı gelmekte. Cildimde siyah noktalar fazla, kese yaptıktan sonra siyah noktalarda azalma gördüm, kese sonrasında hafif bir kızarıklık oluyor ama hemen geçiyor, sanırım biraz baskıyı fazla yapıyorum. Dürüst olmak gerekirse, diğer keselere nazaran ipek kesenin ince yapısını görünce bir acaba mı diye tereddütte kaldım, lakin yüzümde ki etkisi harika sonuç verince vücudum içinde bir tane aldım ve özellikle batık sorunu yaşayanlar varsa ben gibi, bikini bölgesinde yaşadığım batık sorunu düzeldi ve açıkçası çifte mutluluk yaşıyorum. Her yolu deneyenlerin bir kez olsun kurallarına uygun olarak ipek keseyi kullanmasını tavsiye ediyorum.

Bu yorumlar gibi daha yüzlerce yorum bulunmakta. İpek keseyi sipariş vermek isterseniz online alış veriş sitemiz olan Keseburada sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle…

İpek Kese ve Hakkında Yapılan Kullanıcı Yorumları” için 2 yorum

  1. Ben iki yıl önce Kütahya da termal bir otelde kese yaptırmıstim cok guzel olu derileri cıkartınca aynı keseden satıldığıni gordum ve bir tane satin aldım.sürekli vücuduma kese yapan biriyim hiç bu kadar iyi bir keseye rastlamadımartik jesem eskimeye yüz tutmuştu bugun kenarında ki hiç farketmediğim etiketi gordum eskimiş olduğunda zar zor yazıları okumaya calıştım ve Eker ipek kese yazıyordu üzerinde hemen internetten sitenize girdim, kese hakkinda ne kadar güzel bilgiler vermişsiniz, sanırim internet üzerinden satışlarıniz vardır. Veya bu korona illetti bittikten sonra bizzat Bursa ya gelip alış veriş yapmak isterim.hepinize iyi çalışmalar diliyorum.Güzel günlerde görüşmek dilegiyle, hoşcakalin.

    1. Ümran Hanım merhaba,
      Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, Bursa’da ipek kese ve banyo kesesi üretimi konusunda çok uzun yıllardır üretim yapmaktayız. Bursa’ya geldiğiniz de mutlaka bizlere uğrayınız, size özel hediyemiz olacaktır. Ayrıca tüm ipek kese ve özel kese ihtiyaçlarınızı https://www.keseburada.com adlı online kese alışveriş sitemiz üzerinden de yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir